jh@datadoktorn.fi | +358 400 727007

Tietokoneongelmia, kysymyksiä tai ostoaikeita?

Ota yhteyttä niin hoidan asian. Yli 20 vuoden kokemuksella.

Windows hidas tai viruksen saastuttama?Mac:in kovalevy alkaa vedellä viimeisiään?Vaihto uuteen Linux distroon säilyttäen vanhat asetukset ja tiedostot?Uusi tietokone asennettuna ja kotiintuotuna?

(XP, 7 & 10)
(XP, 7 & 10)

Windows

Ajan myötä Windows koneet muuttuvat usein hitaiksi. Syyt voivat olla monet mutta melkein aina asian voi korjata. Joko normaaleilla huoltotoimenpiteillä tai pahissa tapauksissa Windowsin uudelleenasennuksella. (kunhan tärkeät tiedostot on ensin otettu talteen).

Teen kotikäyntejä tai sitten voidaan tietokone toimittaa tänne huoltotoimenpiteityä varten. Silloin kannattaa aina olla yhteydessä ennen kuin lähdetään tuomaan jotta varmaan olen paikalla.

Myyn ja asennan kaikki markkinoilla olevat Windows koneet kuten myös näiden tarvikkeet. Kotiin tuotuna ja asennettuna niin halutessanne.

mac logo

Mac

Mac tietokoneet temppuilevat harvemmin kuin Windows koneet mikä ei tarkoita etteivätkö nekin voi temppuilla. Joskus itse sekoittaa asetukset tai muuta ja tietenkin itse laitteistokin voi rikkoutua.

Mac -tietokoneissa voidaan samalla ajaa sekä Windowsia että Linuxia.

Peruskoulutusta tai toivottaessa vähän syvempääkin koulutusta järjestyy tarvittaessa.

Myyn ja asennan kaikki markkinoilla olevat Mac -tietokoneet sekä niihin kuuluvat lisälaitteet ja tarvikkeet.Kotiin tuotuna ja asennettuna niin halutessanne.

linux logo

Linux

Linux samoin kuin Mac ei juuri koskaan saastuunnu viruksista. Linux kehittyy koko ajan huimaa vauhtia. Koko ajan valmistuu yhä parempia ja käytettävyydeltään edeltäjiä edistyneempiuä versioita käyttöjärjestelmästä. Joskus saattaa tarvita ajaa myös Windows pohjisia ohjelmistoja tai pelejä Linux koneella ja sekin on tänä päivänä mahdollista.

Linux sopii fantastisesti hieman vanhempaankin koneeseen joka ehkä ei enää oikein pyöritä Windowsia sujuvasti. vanha kone muuttuukin usein uudenveroiseksi vaihdettaessa Linuxiin.

Useimmat Linux distrot ovat ilmaisia.

Osoite

Östanåtie 24 C
25830 VÄSTANFJÄRD

Puhelin

+358 400 727007

Sähköposti

Muuta?

Mitä muuta teen?

Yhtä ja toista..

-Ohjelmointi
-Valvonta
-Tuonti & Vienti
-Konsultoinnit
-TV ym.

Yhteydenotot

Jari Hollsten
Östanåntie 24 C
25830 Västanfjärd

GSM: 0400-727 007
Sähköposti: jh@comtech.fi

Mera kontaktuppgifter